Прихильники

середу, 11 жовтня 2023 р.

 


З метою підвищення рівня обізнаності щодо проблеми  психічного здоров’я та забезпечення психологічної стійкості здобувачів освіти, в Жмеринському вищому професійному училищі до Всесвітнього дня психічного здоров’я пройшов флешмоб «Ти як?» - «Дбаю про себе», організований практичним психологом Ружицькою Надією Іванівною та волонтерами групи № 18 Лялею Листопад, Оксаною Бартощук, Вірою Гайдурою, Юлією Журавицькою, Вікторією Калашніковою та Анастасією Карчевською.  У флешмобі активну участь взяли групи № 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18.

В ході флешмобу здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з проблемою психічного здоров’я, виміряти свій настрій за допомогою «Тепломіру настрою» та покращити його, скориставшись рецептом гарного настрою.

Також викладачі та майстри виробничого навчання провели на своїх уроках «психологічні хвилинки», які уже стали традиційними  за час російської збройної агресії в Україні. Такі «хвилинки» допомагають здобувачам освіти емоційно налаштуватися на урок, зняти емоційне напруження, відновити почуття безпеки та психоемоційного комфорту.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

  Як реагувати на булінг: законодавче роз’яснення від МОН Дивись тут: https://nus.org.ua/news/yak-reaguvaty-na-buling-zakonodavche-roz-ya...