Прихильники

середу, 20 січня 2021 р.

 


21 січня у всьому світі відзначається одне з найбільш незвичайних свят — Міжнародний День обіймів (International Hug Day).

З обіймів починається життя людини – адже перше, що робить мати після появи свого чада на світ – обіймає його і прикладає до грудей.

Обійми супроводжують нас протягом усього життєвого шляху – обіймаються закохані, подружжя, друзі, родичі. Обнімаються, вітаючи один одного, висловлюючи свої почуття.

Обійми – символ близькості і любові. Тому присвячене обіймам свято знайшло буквально всенародну підтримку і в світі, і в нашій країні.

Обійми зміцнюють відносини, емоційно зближують людей, лікують образи. Психологи навіть виводять правила, скільки щонайменше повинні тривати обійми, скільки обіймів у день потрібно дарувати, щоб, наприклад, дитина відчувала себе щасливою та коханою. В цей день варто спробувати надолужити згаяне!

Приємно те, що святкування 21 січня не потребує ніяких матеріальних витрат. Вам варто лише щедро нагородити своїм теплом усіх, кого вважаєте за потрібне. 

Отже, обіймайте всіх, кого заманеться, не скупіться, дайте волю прояву своїх найсвітліших почуттів.

 Вітаю всіх з Днем обіймів!

         Випромінюйте радість, даруйте позитив і посмішки. Обіймайтеся частіше і заряджайте всіх скептиків гарним настроєм. Обійми зближують, розфарбовують сірі будні і вносять в життя радісні миті.


Міжнародний День обіймів: історія

https://drive.google.com/file/d/1a9BCLgr1_bLMI8Agm-CEw3VuzRJtsGYo/view?usp=sharing


Як обійматися під час COVID-19

https://drive.google.com/file/d/1MhWpdHvFzCRmDU0RM9XPCWUrP-mUCLfp/view?usp=sharing


Користь обнімашок

https://drive.google.com/file/d/1XMLmJo7hLTdvronpa4b-Yknin1fGiTkZ/view?usp=sharing


Терапія обіймами

https://drive.google.com/file/d/1l3hThAK7E6ixOnxDy0s3WnwWRccAvi65/view?usp=sharing




Немає коментарів:

Дописати коментар

#Тиждень_психології_ПТО

Тиждень психології 2 2-26 квітня 2024 року у Жмеринському вищому професійному училищі під девізом «Налаштуймось всі на позитив» пройшов   «Т...